Προετοιμασίες στην Κρήτη για την επίσκεψη Καρόλου- Καμίλα: Υπάλληλοι και εθελοντές επί ποδός

Προετοιμασίες στην Κρήτη για την επίσκεψη Καρόλου- Καμίλα: Υπάλληλοι και εθελοντές επί ποδός Facebook Twitter
0

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Αρχάνες της Κρήτης για την επικείμενη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία έντονη κινητικότητα με συνεργεία του δήμου αλλά και εθελοντές να εργάζονται νύχτα - μέρα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στο νησί που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους ενώ γίνονται και βελτιώσεις σε φανάρια, λάμπες και πεζοδρόμια.

Το πρόγραμμα στην Κρήτη

Την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφτούν την Κρήτη. Θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 11.45 απ' όπου και θα αναχωρήσουν για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

Μετά την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επισκεφθεί τους χώρους της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής ενώ η Δούκισσα της Κορνουάλης, περίπου στις 13.45, θα μεταβεί στο Οινοποιείο Λυραράκη.

Στις 14.30, θα μεταβούν στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου όπου θα ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία και θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το Πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.

Στην κεντρική πλατεία των Αρχανών θα γίνει η παραδοσιακή γιορτή προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους.

Προετοιμασίες στην Κρήτη για την επίσκεψη Καρόλου- Καμίλα: Υπάλληλοι και εθελοντές επί ποδός Facebook Twitter
Προετοιμασίες στην Κρήτη για την επίσκεψη Καρόλου- Καμίλα: Υπάλληλοι και εθελοντές επί ποδός Facebook Twitter

 Πηγή: cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM