Προβλήματα και καταστροφές από τον καιρό στα Τρίκαλα

Προβλήματα και καταστροφές από τον καιρό στα Τρίκαλα Facebook Twitter
Φωτό: trikalanews.gr
0

Καταστροφές και ποικίλα προβλήματα προκάλεσαν μέχρι τώρα στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που πλήττουν τον νομό το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και τους δυνατούς ανέμους. Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα, συντονίζοντας ο ίδιος, δώδεκα ειδικά συνεργεία. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αντιμετωπίζονται, όπως προσθέτει, οργανωμένα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που ανέκυψαν, ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια του οδικού δικτύου.

 

Τόσο, πάντως, στην ορεινή Καλαμπάκα, όσο και στην αντίστοιχη ορεινή περιοχή της Πύλης και ειδικότερα στον Ασπροπόταμο, τη Μεσοχώρα και την περιοχή από τη Γέφυρα Αλεξίου έως το Νεραϊδοχώρι, παρατηρήθηκαν εκτεταμένες κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κορμών και στύλων της ΔΕΗ στο οδόστρωμα, καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα των προαναφερόμενων περιοχών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM