ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις επόμενες ημέρες

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις επόμενες ημέρες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Με διαδοχικές κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στα δημοσιονομικά μέτρα που συμφωνήθηκαν από θεσμούς, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη και συνεχίζοντας με τη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, την Τετάρτη και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Στις 16 Μαΐου η στάση εργασίας είναι από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ στις 17 και 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν στάση εργασίας την Τετάρτη 17/5 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στην 24ωρη γενική απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου, θα συμμετέχει η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ με τους συρμούς ωστόσο να πραγματοποιούν δρομολόγια προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι συρμοί του ηλεκτρικού θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Με τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης θα συμμετάσχουν στην απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Σε στάση προχωρούν και τα σωματεία εργαζομένων των τρένων και του προαστιακού την Τρίτη, από τις 9:30 το πρωί ως τις 16:30 το απόγευμα, λόγω πένθους προς τους δύο νεκρούς εργαζομένους του δυστυχήματος στο Άδενδρο.

Τέλος, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια το διήμερο 16 και 17 Μαΐου, καθώς η ΠΝΟ έχει αποφασίσει 48ωρη απεργία.

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ