Πόρτο Ράφτη: Έκλεψαν 200.000 ευρώ από εξοχικό ηλικιωμένης - Τα φύλαγε σε τενεκέδες

Πόρτο Ράφτη: Έκλεψαν 200.000 ευρώ από εξοχικό ηλικιωμένης - Τα φύλαγε σε τενεκέδες Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Το ποσό των 200.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από την εξοχική κατοικία μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Η γυναίκα φέρεται να είχε κρύψει το ποσό μέσα σε τενεκέδες, στο πατάρι του εξοχικού της στο Πόρτο Ράφτη. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η καταγγελία έγινε στις 26 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού. Η γυναίκα, 76 ετών, κατέθεσε πως από δύο τενεκέδες στους οποίους έκρυβε συνολικά 350.000 ευρώ έλειπε το ποσό των 200.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η γυναίκα ισχυρίστηκε πως τα χρήματα προέρχονται από κληρονομία και ότι τα φύλαγε σε δύο μεταλλικά δοχεία στο πατάρι της εξοχικής της κατοικίας. Μάλιστα, είπε ότι τα έκρυβε από το 2015 και το 2018 που ήλεγξε τελευταία φορά είδε ότι ήταν εκεί. Στις 17 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το εξοχικό της για να πάρει ένα ποσό από τα κρυμμένα χρήματα και τότε διαπίστωσε ότι έλειπε μέρος τους χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές μέγεθος.

Δέκα ημέρες αργότερα, σε νέα επίσκεψη στο εξοχικό της, διαπίστωσε έκπληκτη πως είχαν μετακινηθεί οι τενεκέδες και ότι από μέσα έλειπαν 200.000 ευρώ. Παραμένει άγνωστο γιατί η γυναίκα καθυστέρησε να καταγγείλει το συμβάν στην Ελληνική Αστυνομία και αποφάσισε να ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα του Χολαργού, όπου διαμένει, σχεδόν έναν μήνα αφότου αντιλήφθηκε το περιστατικό. 

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ