Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα - Ο χάρτης της ΓΓΠΠ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα - Ο χάρτης της ΓΓΠΠ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς αύριο, Δευτέρα σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, δεδομένων και των κατά τόπους ισχυρών μποφόρ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Δευτέρα 13 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, με κατηγορία κινδύνου 4, για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία), Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία) και Κρήτης.

Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM