Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα - Ο χάρτης της ΓΓΠΠ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα - Ο χάρτης της ΓΓΠΠ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς αύριο, Δευτέρα σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, δεδομένων και των κατά τόπους ισχυρών μποφόρ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Δευτέρα 13 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, με κατηγορία κινδύνου 4, για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία), Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία) και Κρήτης.

Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM