Ποιος κρύβεται πίσω από την τεράστια αποθήκη κοκαΐνης στην Αθήνα

Ποιος κρύβεται πίσω από την τεράστια αποθήκη κοκαΐνης στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Μετά από έρευνες πολλών ημερών, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισε σε πολυτελές διαμέρισμα, στην περιοχή της Βάρκιζας μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

'Eχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός έως τώρα, ενώ οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αργότερα, αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν πως η αστυνομία πέτυχε να βρει την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στην επιχείρηση μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και αφού είχε προηγηθεί συστηματική παρακολούθηση.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής κι ακολούθησε η εισβολή στο πολυτελές διαμέρισμα το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη στην περιοχή της Βάρκιζας. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα φέρεται να απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ή κάποιου είδους φύλακας.

Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

Οι αρχές πάντως εικάζουν πως πρόκειται για κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και εύπορους πελάτες στην Αθήνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!.....το τελευταίο διάστημα πρέπει να χαλάσανε οι... «μοιράσιες».....δεν δικαιολογούνται τόσο μεγάλες αποκαλύψεις περί κοκαΐνης, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ τους...!