Πήλιο: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία

Πήλιο: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: SOOC
0

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία στο Πήλιο. Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή αγνοείται το ζευγάρι των Αυστριακών, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. 

Ο άνδρας- αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιάς, νότια του Πηλίου. Σκάφος του λιμενικού περισυνέλεξε το πτώμα και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο. 

Μέχρι τώρα, ο επίσημος τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας Daniel ήταν 15 νεκροί και δύο αγνοούμενοι, οι 25χρονοι Φιλίπ και Μικαέλα. Το ζευγάρι των Αυστριακών, ήρθαν στην Ελλάδα για να παντρευτούν στο Πήλιο, όπου είχαν γνωριστεί. 

Οι δύο Αυστριακοί έμεναν στα Ποτιστικά, αλλά τα ίχνη τους χάθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ο ορμητικός χείμαρρος «εξαφάνισε» το σπίτι στο οποίο έμεναν. Την Περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε στο Πήλιο πτώμα νεαρής γυναίκας και κλήθηκε για την αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του καταλύματος όπου έμενε το ζευγάρι. Ωστόσο, η κατάσταση του πτώματος δεν επέτρεπε την αναγνώριση και κλήθηκαν στην Ελλάδα τα αδέλφια της Μικαέλα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM
Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM