Πετρούπολη: 46χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στον δρόμο για την προτεραιότητα

Πετρούπολη: 46χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στον δρόμο για την προτεραιότητα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην Πετρούπολη, με αποτέλεσμα μία 46χρονη οδηγός να καταλήξει στο νοσοκομείο λόγω διαφωνίας με οδηγό άλλου ΙΧ, για την προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το σοβαρό αυτό περιστατικό, όλα συνέβησαν στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δωδεκανήσου, στην περιοχή της Πετρούπολης, το πρωί της Τετάρτης.

Εκεί το 46χρονο θύμα, διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ενός άλλου ΙΧ αυτοκινήτου, για την προτεραιότητα. Τότε, οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να χτυπά τη γυναίκα, η οποία λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς προκάλεσε ζημιά και στο αυτοκίνητο της 46χρονης.

Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής να εντοπίσουν το αυτοκίνητό του και να τον συλλάβουν.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM