Πειραιάς: Εμπρηστικός μηχανισμός σε ναυτιλιακή εταιρεία

Πειραιάς: Εμπρηστικός μηχανισμός σε ναυτιλιακή εταιρεία Facebook Twitter
0

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και ένα μπιτόνι βενζίνη τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην είσοδο ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newpost, από την ανάφλεξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές και μαύρισμα στην είσοδο της εταιρείας, ενώ το μπιτόνι με τη βενζίνη δεν ανεφλέγη. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια.

Αντίστοιχο περιστατικό με τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά είχε σημειωθεί και στις 2 Ιανουαρίου.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM