«Πεδίο μάχης» η Β. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη από κουκουλοφόρους

«Πεδίο μάχης» η Β. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη από κουκουλοφόρους Facebook Twitter
1

Επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Βασ. Γεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται αντισυγκέντρωση ενάντια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες την ώρα που κατευθυνόταν προς το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, πέρασαν μπροστά από την κατάληψη «Σχολείο».

Τότε δέχτηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές οι οποίοι τους πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες.

Επί τόπου έφτασαν άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο. Νωρίτερα είχε σημειωθεί μια ακόμη επίθεση σε άτομα που κρατούσαν σημαίες.

 Πηγή: thestival.gr

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πέρασαν δίπλα από την κατάληψη και με το που είδαν οι άλλοι τις σημαίες πέταξαν μπουκάλια, πέτρες, φωτοβολίδες. Μερικά ερωτήματα για δυνατούς λύτες:1. Είναι η σημαία πλέον κόκκινο πανί για τους "αντιεξουσιαστές". Και τι διαφορά έχει ο αντιεξουσιαστής που επιτίθεται σε κάποιον που κρατάει μια σημαία με τον χρυσαυγίτη που την πέφτει σε κάποιον επειδή έχει σκούρο δέρμα (δεδομένου ότι στις δύο περιπτώσεις η επίθεση ήταν απρόκλητη). 2. Τα μπουκάλια να το δεχτώ αλλά πέτρες και φωτοβολίδες τι δουλειά έχουν σε μια κατάληψη. Είναι πολεμικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές πορείες; 3. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή αλλά δεν έκανε έφοδο στην κατάληψη από όπου γίνονταν οι εκτοξεύσεις αντικειμένων; Τόσο χάϊδεμα πια;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ