Πάτρα: Υπόθεση απαγωγής δύο Πακιστανών από ομοεθνείς τους ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Υπόθεση απαγωγής δύο Πακιστανών από ομοεθνείς τους ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
0

Υπόθεση απαγωγής δύο Πακιστανών από τρεις ομοεθνείς τους ερευνούν οι αστυνομικοί στην Πάτρα.

Η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 23χρονο υπήκοο Πακιστάν, ενώ αναζητά δύο ακόμη ομοεθνείς του, που εμπλέκονται στην υπόθεση.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές το απόγευμα, οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν στην περιοχή Λάππα δυτικής Αχαΐας δυο ομοεθνείς τους ηλικίας 23 και 20 ετών και στην συνέχεια τους απήγαγαν.


Κατόπιν, τους μετέφεραν σε πρόχειρο κατάλυμα σε ερημική και απομακρυσμένη περιοχή στο Νέο Βουπράσιο, όπου τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Έπειτα από λίγες ώρες οι δύο απαχθέντες κατάφεραν να απελευθερωθούν και να ειδοποιήσουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον 23χρονο.


Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πρόεκυψε ότι οι δράστες, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο των θυμάτων, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους στο Πακιστάν, με σκοπό να απαιτήσουν ως λύτρα για την απελευθέρωση των απαχθέντων, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.


Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM