Πάτρα: Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας από γιο ασθενούς- Του είπε ότι δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο

Πάτρα: Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας από γιο ασθενούς- Του είπε ότι δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Θύμα ξυλοδαρμού, με δράστη γιο ασθενούς, έπεσε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», στην Πάτρα. 

Η νοσηλεύτρια υπέστη ξυλοδαρμό, όταν είπε στον συγκεκριμένο άνδρα πως δεν επιτρεπόταν να επισκεφθεί τη μητέρα του, λόγω της προχωρημένης ώρας. Για το περιστατικό κατέθεσε μήνυση ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, ενώ ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα. 

Το βράδυ της Παρασκευής, ένας άνδρας πήγε στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» και απαίτησε να δει τη μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. Ο υπάλληλος της ασφάλειας τον ενημέρωσε ότι δεν επιτρεπόταν να μπει στο νοσοκομείο, επειδή ήταν αργά το βράδυ. 

Όμως, ο άνδρας άρχισε να τρέχει προς το κτίριο, ενώ ο υπάλληλος της ασφάλειας τον κυνήγησε για να τον σταματήσει. Φτάνοντας στην παθολογική κλινική, ο άνδρας βρέθηκε μπροστά στη νοσηλεύτρια, η οποία του εξήγησε ότι δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο, λόγω της ώρας. Όμως, εκείνος άρχισε να τη χτυπά, ενώ την πέταξε με δύναμη στον τοίχο, τραυματίζοντάς την, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Βλέποντας τον ξυλοδαρμό, συνάδελφός της προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, αλλά εκείνος άρπαξε πυροσβεστήρα και επιχείρησε να τον χτυπήσει και αυτόν. Στη συνέχεια, έφυγε τρέχοντας. Το θύμα του ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται. 

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να γίνει διεξοδική έρευνα για τον ξυλοδαρμό της νοσηλεύτριας, ενώ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη. «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βιαιοπραγεί και να φέρεται απρεπώς σε εργαζόμενους του νοσοκομείου, οι οποίοι δίνουν τα πάντα για την περίθαλψη των ασθενών», επεσήμανε σε δήλωσή του, σύμφωνα με το tempo24. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ