Πάτρα: Θανάσιμη πτώση γυναίκας από πολυκατοικία-Με αλεξίσφαιρα μπαίνουν οι αστυνομικοί

Πάτρα: Θανάσιμη πτώση γυναίκας από πολυκατοικία-Με αλεξίσφαιρα μπαίνουν οι αστυνομικοί Facebook Twitter
0

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στην πόλη της Πάτρας, και συγκεκριμένα στην οδό Ζαΐμη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ορισμένων κάποιο άλλο άτομο, μέσα από το διαμέρισμα, πετούσε προς το σημείο όπου η γυναίκα κείτονταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρα, τσιγάρα και μία σαγιονάρα.

Στο σημείο έχουν φτάσει αξιωματικοί της ΟΚΠΕ οι οποίοι και μπαίνουν στην πολυκατοικία με αλεξίσφαιρα γιλέκα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM