Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε - Έρευνες από την Ασφάλεια

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε - Έρευνες από την Ασφάλεια Facebook Twitter
Φωτογραφία από Patrastimes.gr
0

Μία γυναίκα έχασε την ζωή της σήμερα, στην Πάτρα, όταν βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κενό, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό Patrastimes.gr, πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα που έπεσε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Φαβιέρου, με την ασφάλεια να ερευνά προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της στο διαμέρισμά της και, λίγο πριν βρεθεί στο κενό, ήταν στην κουζίνα. 

Η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι και οι γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο, βγήκαν στα μπαλκόνια αντικρίζοντας την γυναίκα στον δρόμο, βαριά τραυματισμένη. Λίγη ώρα αργότερα η 43χρονη υπέκυψε στα τραύματά της και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε τη σορό της σε νοσοκομείο της περιοχής. 

 

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 28 Ιουνίου 2024, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό του Δελτίο
NEWSROOM