Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο αυτοκίνητο του βουλευτή Ι. Φωτήλα

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο αυτοκίνητο του βουλευτή Ι. Φωτήλα Facebook Twitter
Πηγή φωτό tempo24
0

Εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσωνα Φωτήλα, πραγματοποίησαν τέσσερις άγνωστοι νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.

Το αυτοκίνητο του βουλευτή ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του, στην Πάτρα. Οι δράστες έριξαν κάποιο υγρό στο όχημα, έσπασαν το τζάμι και πέταξαν στο εσωτερικό του μια βόμβα μολότοφ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

«Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι μου, στην οδό Αράτου, όταν κάποια στιγμή άκουσα έκρηξη και βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει. Τότε είδα το αυτοκίνητό μου να έχει πάρει φωτιά και κάποιοι γείτονες να προσπαθούν να την σβήσουν με πυροσβεστήρες», περιέγραψε ο βουλευτής μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Όπως με ενημέρωσαν πέρασαν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες και στη συνέχεια ο ένας έριξε κάποιο υγρό στο αυτοκίνητο, ο δεύτερος έσπασε το τζάμι, ο τρίτος πέταξε στο εσωτερικό του οχήματος μία βόμβα μολότοφ και κατόπιν εξαφανίστηκαν», συμπλήρωσε.

«Αυτές οι πράξεις φασισμού μάς δυναμώνουν και στο τέλος της ημέρας η δημοκρατία θα βγαίνει πάντα κερδισμένη. Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς, που επιτέθηκαν προ ημερών στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και σήμερα στο αυτοκίνητό μου, ότι δεν μπορούν πλέον να προβαίνουν ατιμώρητοι σε τέτοιες ενέργειες, η κυβέρνηση ήδη το κάνει αυτό», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ