Πάτρα: Διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο

Πάτρα: Διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/EUROKINISSI
0

«Συναγερμός» σήμανε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα εξαιτίας διαρροής χημικής ουσίας σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.


Σύμφωνα με το gnomip.gr, οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν έναν εργαζόμενο ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του εντός του εργοστασίου. 

To πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρο του προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε διαρροή χημικής ουσίας, εξανίου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, το όχημα χημικών της 6ης ΕΜΑΚ με ειδική ομάδα και ο διοικητής της Πυροσβεστικής της ΒΙΠΕ, οι οποίοι και αντιμετώπισαν άμεσα το συμβάν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

Ελλάδα / Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

«Πρέπει επιτέλους να γίνει δεκτό το αίτημά μας να μην υπάρχουν δεξαμενές καυσίμων σε γειτονιές με σχολεία και σπίτια» ανέφερε χαρακτηριστικά
THE LIFO TEAM