Παρέμβαση στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης o Ρουβίκωνας

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα έφθασαν στον δεύτερο όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του δημάρχου, Βαγγέλη Ζορμπά, λίγο μετά το μεσημέρι και φορώντας ιατρικές μάσκες, αρχικά πέταξαν φέιγ βολάν στον χώρο.

 

Στη συνέχεια, μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου, είχαν έντονο διάλογο μαζί του σχετικά με την καστάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία της περιοχής και την αστυνομική παρουσία. Στη συνέχεια, αποχώρησαν.

 

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι «από την μία έχουμε μια επιδημία για την εξάλειψη της όποιας πρέπει όλη η κοινωνική βάση να παλέψει με σοβαρότητα και κοινωνική ευθύνη τώρα, ενώ από την άλλη έχουμε κράτος και κεφάλαιο, που πιεσμένα μεν από τις συνθήκες επιχειρούν να διευρύνουν το πεδίο εξουσίας τους, να εκμεταλλευτούν το "κοινωνικό μορατόριουμ" και να πάρουν όσα δεν μπορούσαν πριν τον ιό». 

 

«Ακριβώς επειδή καμία επιδημία, ούτε η υγειονομική, ούτε η κατασταλτική μπορούν να αγνοηθούν η θέση που βρισκόμαστε όλοι είναι περίπλοκη. Δεν πρέπει να αφεθούμε ούτε στην χαλάρωση του τέλους της καραντίνας αλλά ούτε και να αφήσουμε την εξουσία να ξεδιπλώσει τα σχέδιά της εκμεταλλευόμενη βρώμικα την κατάσταση έκτακτης ανάγκης», υπογραμμίζει ο Ρουβίκωνας. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr