Παράνομο πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού παρά το lockdown - Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ και πρόστιμα σε 31 άτομα

Παράνομο πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού παρά το lockdown - Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ και πρόστιμα σε 31 άτομα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου GETTY IMAGES
0

Παράνομο πάρτι εν μέσω lockdown διοργάνωσε μία 24χρονη σε ξενοδοχείο στη λεωφόρου Συγγρού, το βράδυ της Κυριακής.  

Όπως επιβεβαίωσε το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, το πάρτι διοργανώθηκε σε μικρό ξενοδοχείο πάνω στην πολυσύχναστη λεωφορόρο ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο κάλεσμα της νέας γυναίκας ανταποκρίθηκαν 30 προσκεκλημένοι. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού. 

Περίπου στις 2:30 τη νύχτα, κάποιος κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε το πάρτι, προσθέτοντας πως ενημερώθηκε μέσω των social media για την παράνομη συγκέντρωση, στο ύψος του Νέου Κόσμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ξενοδοχείο μετέβησαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τους συμμετέχοντες στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου.

Συνολικά κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ η 24χρονη ημεδαπή συνελήφθη ως διοργανώτρια του πάρτι για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού και για διατάραξη κοινής ειρήνης.

Στην 24χρονη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM