Παραδόθηκε 56χρονος καταζητούμενος για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου

Παραδόθηκε 56χρονος καταζητούμενος για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου Facebook Twitter
0

Ένας 56χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην έδρα της συγκεκριμένης υπηρεσίας, όπου παρουσιάστηκε με δική του πρωτοβουλία, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου.


Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών για ενεργό δωροδοκία, δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και άλλα αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM