Όθωνας Παπαδόπουλος: Η αιτία που σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παπαδόπουλος: Η αιτία που λύθηκε η συνεργασία μου με την Ρούλα Πισπιρίγκου Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τελείωσε η συνεργασία τους.

«Σας ανακοινώνω τη λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρότινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών» επεσήμανε ο δικηγόρος, σε ανακοίνωσή του. 

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα τη σωστή απονομή της δικαιοσύνης» συνέχισε.

Χθες έγινε γνωστό πως την υπεράσπιση της 33χρονης, η οποία είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για τη δολοφονία των τριών παιδιών της, ανέλαβε αποκλειστικά το γραφείο του Αλέξη Κούγια

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM