Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε αφού τηλεφώνησε στο 112

Ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Κατέληξε ο 16χρονος, που αυτοπυροβολήθηκε νωρίτερα σήμερα μέσα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, αφού τηλεφώνησε στο 112. 

Το παιδί εντοπίστηκε αιμόφυρτο με τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», αλλά εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ο ανήλικος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ενημερώθηκαν για την κλήση και έσπευσαν στο σπίτι από το οποίο είχε γίνει το τηλεφώνημα, στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο. 

Ο 16χρονος βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο μπάνιο του σπιτιού. Ήταν αιμόφυρτος, με τραύμα στο κεφάλι. Το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας τον μετέφερε στον «Ευαγγελισμό», παρότι δεν εφημέρευε, καθώς κρίθηκε ότι ήταν το πιο κοντινό νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού. 

Το όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο ανήλικος ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος το κατέχει νόμιμα, σύμφωνα πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης.  
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ