Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες του κοριτσιού που ήρθε στη ζωή σε μια σκηνή στην Ειδομένη

Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες του κοριτσιού που ήρθε στη ζωή σε μια σκηνή στην Ειδομένη Facebook Twitter
1
Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες του κοριτσιού που ήρθε στη ζωή σε μια σκηνή στην Ειδομένη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ένα μωρό γεννήθηκε σήμερα στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

 

Η 24χρονη μητέρα, η Φουλ -όνομα λουλουδιού, όπως εξηγούσαν συγγενείς της λίγο μετά τον τοκετό- γέννησε εύκολα το τρίτο της παιδί, κορίτσι όπως και τα άλλα δύο παιδιά της.

"Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε όλη η διαδικασία. Ώσπου να έρθουν οι γιατροί, το μωρό είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει" δήλωσε περιχαρής μια ηλικιωμένη κυρία από τη διπλανή σκηνή.

Το μακρύ ταξίδι της οικογένειας με προορισμό τη βόρεια Ευρώπη ξεκίνησε από το Κομπάνι της Συρίας.

Του περιστατικού επιλήφθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, ενώ μητέρα και βρέφος διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες του κοριτσιού που ήρθε στη ζωή σε μια σκηνή στην Ειδομένη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες του κοριτσιού που ήρθε στη ζωή σε μια σκηνή στην Ειδομένη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μία νέα Ελληνίδα, μέλος της νέας γενιάς, η οποία αρχίζοντας να αφομοιώνεται από την γέννησή της κιόλας θα συνεισφέρει ενεργά στο οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας αυτής όπως συμβαίνει σε όλα τα προηγμένα κράτη της Δύσης εδώ και δεκαετίες. Απλά εμείς και στο τομέα αυτό είχαμε μείνει πίσω, όπως συνήθως, αλλά γρήγορα θα προσαρμοστούμε / συνηθίσουμε το γεγονός και επιτέλους θα τους προφτάσουμε τους Δυτικούς στο διηνεκές. Και πολύ πιθανόν να τα πάμε καλύτερα από τους συμμάχους / εταίρους μας πρώτον γιατί ο πολιτισμός μας και η θρησκεία μας στηρίζεται στις ανθρωπιστικές αξίες - μας το αναγνώρισαν και οι εταίροι μας άλλωστε δηλαδή πως πρέπει να τους κρατήσουμε εμείς γιατί θα περάσουν καλύτερα σε εμάς σε σύγκριση με τους άπονους Αυστριακούς, Ούγγρους κ.ο.κ - και δεύτερον γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν από προσφυγιά αφού ως πρόσφυγες ξεριζωμένοι από τον πανάρχαιο ελληνικό τόπο τους στον Πόντο και στα παράλια της Μικράς Ασίας βρήκαν καταφύγιο στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας αναβαθμίζοντάς την πολιτισμικά, δημογραφικά και οικονομικά - με πολλές πετυχημένες βιομηχανίες όπως ΙΖΟΛΑ η οποία σημειωτέον παραμένει εύρωστη και μάλιστα σημειώνει νέα κέρδη αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς συνεισφέροντας στα κρατικά έσοδα).