Δύο κάμερες που είναι στραμμένες στο σημείο που δολοφονήθηκε, χθες, ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, έχουν καταγράψει τους δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές αρχές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Ο Ελληνοαυστραλός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας, την στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του.

 

Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο δολοφόνος έχει ύψος περίπου 1,70 και φορούσε σκούρα ρούχα, ενώ οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

 

Ο δολοφόνος πλησίασε από την μεριά του οδηγού και πυροβόλησε συνολικά 6 φορές, με 4 σφαίρες να βρίσκουν στο σώμα τον επιχειρηματία.

 

Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές υποπτεύονται ότι υπήρχε και συνεργός. Η αστυνομία εξετάζει τόσο το ευρύτερο περιβάλλον του επιχειρηματία όσο και τις τελευταίες του οικονομικές κινήσεις. 

 

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

 

Την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.


Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.