Οι Ειδικοί Φρουροί απαντούν στον Τόσκα για τα επεισόδια

Οι Ειδικοί Φρουροί απαντούν στον Τόσκα για τα επεισόδια Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στην κριτική που άσκησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «οι αστυνομικοί έδειξαν αδράνεια και δεν εφάρμοσαν τις εντολές», απάντησε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. 

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας».

«Είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του», πρόσθεσε, και σχολίασε ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί».

Απαντώντας ειδικότερα στην κριτική που άσκησε ο κ. Τόσκας περί μη εφαρμογής εντολών, αναφορικά με το μπαράζ επιθέσεων των τελευταίων, ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες», ενώ έκρινε κομβική για την αδυναμία αντιμετώπισής τους την κατάργηση της ομάδας Δέλτα και την ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ