Οι Ειδικοί Φρουροί απαντούν στον Τόσκα για τα επεισόδια

Οι Ειδικοί Φρουροί απαντούν στον Τόσκα για τα επεισόδια Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στην κριτική που άσκησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «οι αστυνομικοί έδειξαν αδράνεια και δεν εφάρμοσαν τις εντολές», απάντησε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. 

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας».

«Είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του», πρόσθεσε, και σχολίασε ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί».

Απαντώντας ειδικότερα στην κριτική που άσκησε ο κ. Τόσκας περί μη εφαρμογής εντολών, αναφορικά με το μπαράζ επιθέσεων των τελευταίων, ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες», ενώ έκρινε κομβική για την αδυναμία αντιμετώπισής τους την κατάργηση της ομάδας Δέλτα και την ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM