ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Οχτώ νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Οχτώ νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οχτώ νέες πιάτσες ταξί δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο δήμος.

Έως τώρα λειτουργούσαν έξι νόμιμες πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση. Το σύνολο των νέων θέσεων στάθμευσης θα παραδοθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων το «αμέσως επόμενο διάστημα», ενώ ήδη έχουν δοθεί προς χρήση θέσεις σε νέες πιάτσες στις οδούς Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αγίων Ασωμάτων, Ομήρου και Σίνα.

Οι νέες θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για ταξί δημιουργούνται σε πολυσύχναστες οδούς της Αθήνας και οριοθετήθηκαν ανάλογα με το διαθέσιμο πλάτος των οδών, προκειμένου το κομμάτι που απομένει να επαρκεί για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων.

Στα σημεία θα υπάρχει οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, διαγράμμιση και πινακίδες, ώστε να μην εμποδίζεται η στάθμευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζούμπερι: Πώς πνίγηκε ο 37χρονος που προσπάθησε να σώσει ηλικιωμένο

Ελλάδα / «Ακούμε ξαφνικά βοήθεια, βοήθεια»: Πώς πνίγηκε ο 37χρονος στο Ζούμπερι προσπαθώντας να σώσει λουόμενο

«Παλεύαμε μια ώρα μέσα στο νερό. Ο αέρας λυσσομανούσε. Τα κύματα πρέπει να ήταν περίπου δυο μέτρα εκείνη την ώρα. Είχαμε κουραστεί πολύ» η μαρτυρία γυναίκας που βοήθησε τον ηλικιωμένο που πνιγόταν
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Λύτρα: Απάντηση της ηγεσίας του Αρείου Πάγου στις επικρίσεις που δέχθηκε μετά την εντολή για τον πειθαρχικό έλεγχο

Ελλάδα / Υπόθεση Λύτρα: Η ηγεσία του Αρείου Πάγου απαντά στις επικρίσεις για τον πειθαρχικό έλεγχο κατά δικαστών

«Εμφανίστηκαν στον δημόσιο διάλογο διάφοροι αυτόκλητοι παράγοντες, ως ένθερμοι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, οι οποίοι, σκόπιμα, συγχέουν την ανεξαρτησία με το ανεξέλεγκτο»
LIFO NEWSROOM