Οδηγός υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος για 13 ώρες στην Αττική Οδό: Περπάτησε 1 χλμ για να βρει μία έξοδο

Οδηγός υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος για 13 ώρες στην Αττική Οδό: Περπάτησε 1 χλμ για να βρει μία έξοδο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ένας 62χρονος, ο οποίος υπέστη έμφραγμα ενώ ήταν εγκλωβισμένος με το αυτοκίνητό του για ώρες από τα χιόνια στην Αττική Οδό.

Ο άνδρας όταν ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις, περπάτησε περίπου 1 χιλιόμετρο, προκειμένου να βρει μία έξοδο, καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο στο σημείο. Όπως αναφέρει στο Mega ο αδερφός του, τον 62χρονο κατάφεραν να σώσουν πεζοπόροι στρατιώτες, οι οποίοι τον μετέφεραν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν το ΕΚΑΒ.

«Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό, χωρίς καμία βοήθεια» ανέφερε ο αδερφός του 62χρονου, σημειώνοντας πως γύρω στις 17:00 το απόγευμα ένιωσε δυσφορία. Τότε, όπως εξήγησε,  άφησε το όχημα στο σημείο όπου ήταν ακινητοποιημένο και προσπάθησε να διαφύγει. «Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδερφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού» είπε, προσθέτοντας πως ενώ ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά το απόγευμα έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ