Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «απαντά» στον πατέρα της Καρολάιν: «Σεβαστές οι απόψεις του»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Απάντηση στις δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του.

Μετά τη συνέντευξη του Ντέιβιντ Κράουτς στην Daily Mail, όπου εξέφρασε την αγωνία του για την ημέρα που θα πει στην μικρή Λυδία ότι ο πατέρας της δολοφόνησε τη μητέρα της, ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, χαρακτηρίζει «σεβαστές» τις απόψεις του.

«Οι δηλώσεις που γίνονται από τη μεριά του κυρίου Κράουτς είναι σεβαστές. Εγώ αντιλαμβάνομαι φυσικά και τις συνθήκες και το κλίμα και κατ' επέκταση και το τι έχει γίνει.

»Το θέμα είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου ανεξαρτήτως αποφάσεων, που θέλουν να λάβουν και νομικών κινήσεων από την άλλη πλευρά είναι συγκεκριμένη: "Το καλύτερο δυνατό για το παιδί"», δήλωσε δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αναφορικά με την πρόθεση της οικογένειας της Καρολάιν να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρει στον iefimerida.gr: «Νομίζω ότι υπάρχουν και αντικειμενικές νομικές δυσκολίες ως προς τα θέματα τα οποία θέτει το άλλο μέλος της οικογένειας. Παρόλα αυτά όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου είναι ότι δεν θα ήθελε ποτέ να μπει σε κάποια δικαστική διαμάχη ιδιαίτερα για το παιδί.

»Νομίζω ότι οι σχέσεις των οικογενειών είναι πλήρως αρμονικές και νομίζω ότι δεν θα κάνει καλό σίγουρα για το μέλλον του παιδιού». 

Ο κ. Παπαϊωαννίδη αναφέρει ότι Μπάμπης Αναγνωστόσπουλος έχει αποδεχτεί την ποινή των ισοβίων, ωστόσο, δεν αποκλείει να προχωρήσει σε προσφυγή στο Εφετείο, για να πετύχει μείωση της ποινής. 

«Ήταν ένας δύσκολος δικαστικός αγώνας ο οποίος τελείωσε και μιλάμε για μία ομολογημένη πράξη πάνω από όλα. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μία αποδοχή της απόφασης από τον εντολέα μου, που είναι σε μία αναμονή για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν ενδεχομένως στο μέλλον».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ