Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε και απεργία δίψας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε και απεργία δίψας Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Σε απεργία δίψας προχώρησε σήμερα ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως έκανε γνωστό ο γιος του, Έκτορας, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας, λόγω της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιανουαρίου με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει συνεχώς.

Ο 62χρονος «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη διεκδικεί τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

Ελλάδα / Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

«Αθεράπευτος μαχητής, στάθηκε όρθιος με την ίδια επιμονή και αξιοπρέπεια τόσο απέναντι στις επαγγελματικές δυσκολίες όσο και στην πολυετή μάχη με την ασθένειά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για τον θάνατο του Γιώργου Μάρκου
THE LIFO TEAM