Ο Αμβρόσιος κρέμασε αυθαίρετα πανό κατά του συμφώνου συμβίωσης στο Αίγιο

Ο Αμβρόσιος κρέμασε αυθαίρετα πανό κατά του συμφώνου συμβίωσης στο Αίγιο Facebook Twitter
φωτό: protionline.gr
5

Πανό διαμαρτυρίας αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης του Αιγίου, με σκοπό να εκφραστεί και με αυτό τον τρόπο η δυσαρέσκεια και η αντίθεση της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για την ψήφιση νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης.

Οι καμπάνες σε όλη την Μητρόπολη είχαν σημάνει πένθιμα όπως είχε προαναγγείλει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, αλλά η ενέργεια να κρεμαστεί πανό στην πόλη και όχι σε κάποια εκκλησία γεννά ερωτηματικά για την αυθαίρετη πρωτοβουλία θρησκευτικού εκπροσώπου, ο οποίος φαίνεται πως τελικά δεν είχε πάρει άδεια.

Ο Αμβρόσιος κρέμασε αυθαίρετα πανό κατά του συμφώνου συμβίωσης στο Αίγιο Facebook Twitter
φωτό: protionline.gr
Ο Αμβρόσιος κρέμασε αυθαίρετα πανό κατά του συμφώνου συμβίωσης στο Αίγιο Facebook Twitter
φωτό: protionline.gr

Το LIFO.gr επικοινώνησε με το δήμο Αιγιάλειας και ζήτησε το σχόλιο του δημάρχου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε έγκριση για κάτι τέτοιο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο δήμαρχος δεν ήταν διαθέσιμος, αλλά την απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος κος Καλαμίδας ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Μητροπολίτης δεν είχε τη άδεια για κάτι τέτοιο και πως το πανό αυτό δεν εκφράζει την άποψη του Δήμου, αλλά προσωπική άποψη. Κληθείς να απαντήσει αν θα λάβει μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυθαιρεσία της τοποθέτησης ενός τέτοιου πανό σε δημοτικό χώρο, ανέφερε πως θα ενημερωθεί ο δήμαρχος άμεσα και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η "χριστιανική ηθική" μας λέει με λίγα λόγια ότι ένας άντρας μπορεί να αγαπήσει έναν άλλον άντρα μόνο αν και οι δυο τους φοράνε ράσα! Ντροπή, παπάδες! ΝΤΡΟΠΗ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!
Στο μακρινό μέλλον όταν τα εγγόνια μας θα ρωτάνε "καλά ρε παππού -γιαγιά πώς ανεχόσασταν τέτοια καραγκιοζιλίκια από το παπαδαριό εκείνα τα χρόνια";τι θα απαντάμε;"Είμασταν Στρέιτ και δε μας αφορούσε το θέμα"ξέρω γω;"Αφήνατε ημι-τρελους με μακριά γένια που πουλάνε φύκια και παραμύθια σε φοβισμένους να κάνουνε κουμάντο";"Ψιλό-ρόμπες παππού -γιαγιά"