Νίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη

Νίκος Κουρής: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

«Όσο ζούσε ο Μίκης και κατά κάποιον τρόπο με είχε υπό την προστασία του δεν ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις» λέει ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του. 

«Ο Μίκης όπως προέβλεψε ότι θα συνέβαινε με την ταφή του, είχε προβλέψει και αυτό. Μου το είχε πει» λέει ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.

Επιμένει δε, ότι όλο αυτό που συμβαίνει, δεν τιμά κανέναν και τονίζει ότι «η απόφαση (του δικαστηρίου) έχει μία επιφύλαξη όσον αφορά στο άλλο θέμα, όμως δεν μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το επίθετο Θεοδωράκης. Νομίζω ότι θα γίνει το δικαστήριο, γιατί αυτά τα μέτρα είναι προσωρινά τώρα. Η αλήθεια θα λάμψει με ένα τεστ DNA».

«Εγώ κρατούσα πάντα χαμηλούς τόνους με την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, δεν με ενδιέφερε το σκάνδαλο ποτέ, ούτε αυτού του είδους η δημοσιότητα που ζούμε τώρα. Ό,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη και γι’ αυτό ποτέ δεν αντέδρασε όσο ζούσε», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ενώ εξιστορεί και ένα περιστατικό με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Όταν έγραψε το βιβλίο της η Μαργαρίτα και θέλησα να το προωθήσω μέσα από το Mikis Radio, με σύστησε στην κ. Άννα Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη. Με περίμενε η γυναίκα και κάναμε μία πολύ ωραία αρχή, την οποία απέρριψε στη συνέχεια η Μαργαρίτα και σταμάτησα να ασχολούμαι» λέει χαρακτηριστικά.

«Με τη Μαργαρίτα ερχόμασταν σε επαφή αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση, και δεν με ενδιέφερε να έχω σχέση» σημειώνει ωστόσο επισημαίνει ότι αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να έχει «σχέση με τον Μίκη».

Ευχαρίστησε την ξαδέλφη του για τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνος λέγοντας πως «Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε ότι θέλει να γνωρίσει την βιολογική του οικογένεια. Και εγώ τον θεωρώ ξάδελφό μου».

Για όσα συμβαίνουν με την δικαστική διαμάχη με την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής επισημαίνει ότι «Δε με ακουμπάει καθόλου αυτό που έχει γίνει» ενώ θυμήθηκε και μία ιστορία με τον Μίκη Θεοδωράκη, όταν του χάρισε για τα γενέθλιά του ένα κρητικό μαχαίρι.

«Είχα πάει στα Χανιά και του είχα φέρει ένα κρητικό μαχαίρι που έγραφε μία μαντινάδα με τη λέξη πατέρας. Όταν του το χάρισα, μου είπε ότι είμαι φοβερός κι εγώ του είπα τότε πως με αυτό θα τα βάζει με τον χάρο και να μείνει κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε» καταλήγει ο  Νίκος Κουρής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ