ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Νέο πάρκο απέκτησε ο Πειραιάς

Νέο πάρκο απέκτησε ο Πειραιάς Facebook Twitter
1

Νέο πάρκο απέκτησε ο Πειραιάς Facebook Twitter

 

Ένα νέο πάρκο απέκτησε ο Πειραιάς, σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του.

 

Πρόκειται για το «Αγνάντι» στην Καστέλα, το οποίο δημιουργήθηκε εξ αρχής από τον δήμο Πειραιά, σε δημοτικό χώρο που παρέμενε ανεκμετάλλευτος, καθώς επί σειρά ετών χρησιμοποιείτο ως χώρος στάθμευσης.

 

Το πάρκο «Αγνάντι», έκτασης 600 τ.μ. βρίσκεται πάνω από την παραλία Βοτσαλάκια και δίπλα από τη νέα παιδική χαρά του δήμου κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

 

 

Διαθέτει μεγάλο καθιστικό χώρο που προσφέρει μοναδική θέα. Επιπλέον στο πάρκο, έχουν φυτευτεί νέα δέντρα.

 

«Στόχος μας είναι να υπάρξουν κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες από τον δήμο» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας του, έχουν κατασκευαστεί δέκα νέες παιδικές χαρές και ανακατασκευαστεί άλλες δώδεκα.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ, Φωτό: Εφημερίδα των Συντακτών

1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια