Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Facebook Twitter
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (Eurokinissi)
0

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει:

 

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύµου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα µε τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται από χθες το πρωί στον Ευαγγελισμό.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσήλθε λίγο πριν τις 8πμ χθες και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στον 10ο όροφο, σε μονόκλινο δωμάτιο.

Καλά τα νέα και για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό. Μιλώντας στο Mega η κ. Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM