Αυτοκτόνησε στα 28 του χρόνια ο ράπερ και παραγωγός Το Βδέλυγμα.

 

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1992, ο Αντώνης Μανουσάκης, όπως ήταν το όνομά του, υπήρξε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ράπερ της Ελλάδας και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ.

 

Νεκρός ο ράπερ Το Βδέλυγμα - Αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών

 

Την είδηση επιβεβαίωσε στο LiFO.gr και ο Mc Yinka που πληροφορήθηκε την τραγική κατάληψη από φίλους του Μανουσάκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «δεν ήταν ατύχημα». 

 

«O καλύτερος φίλος που θα μπορούσα να είχα ζητήσει, ο πιο πρωτότυπος Έλληνας hip-hop καλλιτέχνης, ο πιο "σκληρός" και ταυτόχρονα πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Ήταν τιμή μου που με διάλεξε, πρώτα ως κολλητό και έπειτα ως συνεργάτη. Μου λείπει», αναφέρει ο Sonder, φίλος και συνεργάτης του, σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Αντώνη Κωνσταντάρα του Vice.

 

Αρκετοί άνθρωποι του εγχώριου χιπ χοπ εξέφρασαν τη λύπη τους, με σχετικά ποστ στο Facebook, ανάμεσά τους ο Mc Yinka και οι Jolly Roger με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί.

 

 

 

«Εννοώ 100% όσα γράφω και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την πρόκληση όχι απλά δεν τη θεωρώ μονάχα μέρος της τέχνης μου, αλλά τη θεωρώ ένα πηγαίο συναίσθημα που προκύπτει από αγανάκτηση -κάποιες φορές και οργή- και θέλει να προβάλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Όπως μπορεί να είμαι θυμωμένος, θλιμμένος, χαρούμενος ή οργισμένος, έτσι μπορεί να είμαι και ειρωνικός ή προκλητικός στη μουσική μου και αυτό πάντοτε λόγω κάποιου συγκεκριμένου ζητήματος που προκύπτει. Ποτέ δεν πιάνω το στιλό σκεπτόμενος, "τώρα θα γράψω ένα προκλητικό κομμάτι" ή "τώρα θα γράψω κάτι απλώς για το shock value". Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που μεταφέρεται μουσικά. Πιστέψτε με, κρατιέμαι κιόλας», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.