Νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια: Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια: Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αρχές Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε φρεάτιο στην οδό Σόλωνας στα Εξάρχεια. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν την γύρω περιοχή και αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης με το νεκρό έμβρυο

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνεται ότι στόχος των αρχών είναι να εντοπιστεί η μητέρα του νεκρού εμβρύου ώστε να της παρασχεθεί βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειάζεται. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές ξεκαθαρίζουν πως η γυναίκα δεν έχει καμία ποινική ευθύνη.

Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO, είναι ότι η μητέρα του εμβρύου πιθανόν είχε πόνους και βρέθηκε στην περιοχή με στόχο να λάβει βοήθεια από την ΜΚΟ Γιατροί Χωρίς Σύνορα που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η γυναίκα απέβαλε. 

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε συνέβη το περιστατικό, ωστόσο τόσο ο χρόνος θανάτου του έμβρυου όσο και το αν αυτό ήταν ήδη νεκρό θα φανεί στην νεκροψία- νεκροτομή που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων εντόπισε το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση, στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια. 

Ο υδραυλικός είδε κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό έμβρυο μέσω κάμερες και ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κτηρίου, οι οποίοι του είπαν ότι θα ενημερώσουν τις αρχές. 

Αργότερα, περίπου στις 18:30, ο υδραυλικός πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM