Νεκρή 17χρονη μαθήτρια στην Άνω Γλυφάδα - Βουτιά θανάτου από ταράτσα

Νεκρή 17χρονη μαθήτρια στην Άνω Γλυφάδα - Βουτιά θανάτου από ταράτσα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Από την ταράτσα πολυκατοικίας στην Άνω Γλυφάδα, όπου μένουν η γιαγιά και η θεία της, έπεσε μια 17χρονη μαθήτρια με τις αρχές και κάποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη μαθήτρια στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας, επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην Άνω Γλυφάδα. Κάποια στιγμή ανέβηκε στην ταράτσα από όπου και φέρεται να πήδηξε στο κενό. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κοπέλα προερχόταν από οικογένεια με προβλήματα και πως τον τελευταίο καιρό είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Η ίδια έμενε με τη μητέρα της στην Καλλιθέα, ενώ ο πατέρας της είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.

Μετά την πτώση, η 17χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Με πληροφορίες από notia.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια