NEO VIDCAST

Νέα κλοπή ελαιόλαδου- Πήραν από ελαιοτριβείο 100 κιλά λάδι

Νέα κλοπή ελαιόλαδου- Πήραν από ελαιοτριβείο 100 κιλά λάδι Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής ελαιόλαδου ερευνούν Αρχές μετά το περιστατικό με τους 37 τόνους από τον Συνεταιρισμό στον Πολύγυρο. 

Οι δράστες αυτή τη φορά, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ,  άρπαξαν από ελαιοτριβείο που βρίσκεται στο δρόμο Μεσσήνης – Ριζόμυλου στο ύψος της Ανάληψης του δήμου Μεσσήνη περίπου 100 κιλά λάδι από 2 πλαστικά βαρέλια, αγροτικά εργαλεία αλλά και άλλα είδη αξίας.

Νέα κλοπή ελαιόλαδου- Πήραν από ελαιοτριβείο 100 κιλά λάδι Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες εισήλθαν στο ελαιοτριβείο σπάζοντας πόρτες, ενώ προκάλεσαν αρκετές φθορές τόσο στο εσωτερικό του ελαιοτριβείου όσο και σε παρκαρισμένα οχήματα που βρίσκοντας παρκαρισμένα εκεί.

Νέα κλοπή ελαιόλαδου- Πήραν από ελαιοτριβείο 100 κιλά λάδι Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ

Χαλκιδική: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδου από τον συνεταιρισμό

Σχεδόν 37 τόνοι ελαιόλαδου κλάπηκαν από τους χώρους που στεγάζει το απόθεμα ελαιόλαδου των μελών του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο. 

Την κλοπή ελαιόλαδου κατήγγειλαν με μήνυσή τους τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προκειμένου να ερευνηθεί το συμβάν, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η ζημιά αποτιμάται στις 370.000 ευρώ. 

Η καταγγελλόμενη κλοπή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Ελαιουργίας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους-αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του.

Σημειώνεται ότι στο Συνεταιρισμό είναι γραμμένα περίπου 200 μέλη με παραγωγή που ξεπερνάει τους 200-300 τόνους ελαιόλαδου. Για την καταγγελλόμενη κλοπή η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM