Μύκονος: Πού αποδίδει ο πλοίαρχος τη μετακίνηση του καταπέλτη

Μύκονος: Πού απέδωσε ο πλοίαρχος του πλοίου την μετακίνηση του καταπέλτη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Μύκονο, όταν ο καταπέλτης ενός πλοίου μετακινήθηκε κατά την ώρα της επιβίβασης. 

Αρχικά σύμφωνα με τις πληροφορίες για το ατύχημα στη Μύκονο, μετακινήθηκε ο ένας από τους κάβους και στη συνέχεια ο καταπέλτης, με αποτέλεσμα κάποια αντικείμενα των επιβατών, όπως τρεις αποσκευές και ένα παιδικό καρότσι, να πέσουν στη θάλασσα. Από την πλευρά του, ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού «Jumbo Jet» σημαίας Κύπρου, αποδίδει το γεγονός σε λανθασμένη κίνηση.

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό επισημαίνει ότι ο πλοίαρχος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 291 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα που αφορά «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς» και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζεται πως ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Το πλοίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυκόνου προερχόμενο από Πειραιά, Σύρο, Τήνο με 946 επιβάτες, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα στη Λιμενική Αρχή της Μυκόνου, απέπλευσε με 705 επιβάτες για Πάρο, Νάξο και τελικό προορισμό τον Πειραιά, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM