Μύκονος: Πάρτι σε πολυτελή θαλαμηγό έφερε πρόστιμα ύψους 76.000 ευρώ

Μύκονος: Πάρτι σε πολυτελή θαλαμηγό 35 μέτρων έφερε πρόστιμα ύψους 76.000 ευρώ Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Πρόστιμα σε συμμετέχοντες και ιδιοκτήτη μίας θαλαμηγού επέφερε η διοργάνωση ενός πάρτι εν πλω στη Μύκονο, κατά το οποίο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για τη διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Λιμενική Αρχή του νησιού ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης διασκέδασης σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν αγκυροβολημένο στον όρμο Ψαρρού Μυκόνου, ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ξένης σημαίας, επί του οποίου πραγματοποιείτο εκδήλωση διασκέδασης.

Κοντά στη θαλαμηγό, βρισκόταν ένα άλλο σκάφος, που σύμφωνα με το Λιμενικό, επιβίβαζε άτομα με σκοπό να τα μεταφέρει στην ξηρά.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού, όπου διαπίστωσαν ότι επί αυτού βρίσκονταν 26 επιβάτες, στους οποίους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ παράλληλα διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στην πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πρόκειται για τη θαλαμηγό 35 μέτρων ενός Τούρκου παραθεριστή, με τους λιμενικούς να επιβάλουν στον ίδιο και τους συμμετέχοντες πρόστιμο συνολικού ύψους 76.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ