ΤΕΜΠΗ

Μποτιλιάρισμα στην Αττική λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ - Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα

Μποτιλιάρισμα στην Αττική λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ - Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα Facebook Twitter
0

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί, αφού η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, λόγω της απεργίας και στάσης εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με την Τροχαία, μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Αθηνών-Λαμίας, από τα ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στη λεωφόρο Κηφισού από το Μοσχάτο, στην Πέτρου Ράλλη από το ύψος της Γρ. Λαμπράκη και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους από την σχετική σελίδα της Τροχαίας.

Ελλάδα
0

ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM