Μπογιές στο δημαρχείο του Βύρωνα πέταξαν μέλη του «Ρουβίκωνα»

Μπογιές στο δημαρχείο του Βύρωνα πέταξαν μέλη του «Ρουβίκωνα» Facebook Twitter
1

Μέλη της  συλλογικότητας Ρουβίκωνας πέταξαν μπογιές στο δημαρχείο του Βύρωνα, λίγο αφότου είχαν ρίξει τρικάκια στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη.

Για την ενέργειά τους αυτή ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στο κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα καταγγέλλουν απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για τους δημοτικούς υπαλλήλους και αναφέρονται στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM