Μπισκότα κάνναβης διακινούσε 44χρονος στη Θεσσαλονίκη

Μπισκότα κάνναβης διακινούσε 44χρονος στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
4

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μαζί με άλλα δύο άτομα με την κατηγορία ότι διακινούσε μπισκότα κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 44χρονος, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως επικεφαλής δικτύου διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης, κατείχε 12 μπισκότα κάνναβης, 38 κάψουλες που περιείχαν την ίδια ναρκωτική ουσία, μικροποσότητα κοκαϊνης και άλλα 4 κιλά περίπου κάνναβης, καθώς επίσης και χρήματα προερχόμενα από διακίνηση.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προμήθευσε με ναρκωτικά δύο άτομα, ηλικίας 43 και 45 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν άλλα 37 από τα "ξεχωριστά" μπισκότα κάνναβης, βάρους 925 γραμμαρίων.



4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM