Μοναδικό βίντεο από την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο: Υδροστρόβιλος στον κόλπο των Αλυκών

Μοναδικό βίντεο από την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο: Υδροστρόβιλος στον κόλπο των Αλυκών Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / VIDEO-SCREENSHOT
0

Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό καιρικό φαινόμενο βρέθηκαν κάτοικοι στη Ζάκυνθο, όταν υδροστρόβιλος έκανε σήμερα την εμφάνισή του στον κόλπο των Αλυκών.

Μάλιστα, βίντεο που δημοσίευσε zantetimes κατέγραψε καρέ -  καρέ τη στιγμή που ο υδροστρόβιλος «χτυπά» το νησί.

Σημειώνεται, ότι εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Ζάκυνθο προκλήθηκαν μικρής έκτασης προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρατηρήθηκαν πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές του νησιού, ενώ τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στις περιοχές Παντοκράτορας, Κερί και Αμπελόκηποι.

Παράλληλα, λόγω των θυελλωδών ανέμων ματαιώθηκαν τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη και αντίστροφα, ωστόσο αυτή την ώρα εκτελούνται κανονικά.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος στο χωριό Καλαμάκι

Υπενθυμίζεται, ότι μεγάλες ζημιές σε ξενοδοχειακές μονάδες άφησε πίσω του, ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε νωρίς το πρωί της Πέμπτης το Καλαμάκι Ζακύνθου.


Από την μανία των ανέμων, ξηλώθηκαν ηλιακοί θερμοσίφωνες, οι οποίοι βρέθηκαν δεκάδες μέτρα μακριά, ξύλινες πέργολες διαλύθηκαν ολοσχερώς ενώ από την έντονη και μεγάλη βροχόπτωση πλημμύρισαν, δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία της περιοχής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM