Mόλις 17 πρόσφυγες έφτασαν το πρωί στον Πειραιά

Mόλις 17 πρόσφυγες έφτασαν το πρωί στον Πειραιά Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Μείωση παρουσιάζουν και σήμερα οι μεταναστευτικές ροές από τα νησιά του Αιγαίου προς το λιμάνι του Πειραιά, καθώς το πρωί κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάδνη", μεταφέροντας μόνο 17 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 2" χωρίς να μεταφέρει κανέναν μετανάστη και πρόσφυγα ενώ σημειώνεται ότι χθες δεν υπήρξε καμία άφιξη από τα νησιά του Αιγαίου.

Στο λιμάνι του Πειραιά φιλοξενούνται σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση 5.330 μετανάστες και πρόσφυγες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM