Μητσοτάκης: Τον Απρίλιο του 2021 θα είναι έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο

Μητσοτάκης: Τον Απρίλιο του 2021 θα είναι έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο Facebook Twitter
0

Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2021 όπως έχει προγραμματιστεί, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Κυριακός Μητσοτάκης από τον Έβρο.

«Η κατασκευή του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κρατάνε πολύ υψηλά το φρόνημα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συζητώντας με τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρ. Μέτσιο, αμέσως μετά την αναλυτική παρουσίαση που του έγινε στις Φέρες για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του φράχτη, ο πρωθυπουργός είπε ότι οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα.

Σε ερώτηση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς απάντησε ότι θα έρθει τότε στον Έβρο για να το εγκαινιάσει.

Πριν από την αναλυτική παρουσίαση του έργου κατασκευής του νέου φράχτη το λόγο πήρε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου ο οποίος αναφέρθηκε στη επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Μάρτιο και δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία προστατεύουν αποτελεσματικά και με αποφασιστικότητα τα σύνορα της Ελλάδας που είναι σύνορα της Ε.Ε.

Στην παρουσίαση παρόντες ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλοw, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος καθώς και βουλευτές του νομού.

Ο πρωθυπουργός μετά τον Έβρο μεταβαίνει στην Σαμοθράκη.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ