Μετρό Θεσσαλονίκης: Γιατί διεκόπησαν τα δρομολόγια επί μία ώρα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Γιατί διεκόπησαν τα δρομολόγια επί μία ώρα Facebook Twitter
0

Μία ένδειξη σχετικά με την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος ακινητοποίησε τους συρμούς στο Μετρό Θεσσαλονίκης, το πρωί της Παρασκευής.
 
Η ένδειξη προκάλεσε τη διενέργεια προληπτικού ελέγχου, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, με αποτέλεσμα στις 11.35 το πρωί να διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης κατά μήκος της Γραμμής 1, όπως αναφέρει η «Thema», εταιρεία λειτουργίας και διαχείρισης του μεταφορικού μέσου, με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα thessmetro.gr.

«Στις 11:35 π.μ. σήμερα σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία κατά μήκος της Γραμμής 1 του Μετρό Θεσσαλονίκης για να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω ενδείξεως στο Κέντρο Ελέγχου που αφορούσε την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια στις αποβάθρες των σταθμών. Η λειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως στις 12:45 μ.μ», αναφέρει χαρακτηριστικά η σύντομη ανακοίνωση.

 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM