Μετρό - Ηλεκτρικός: Κλειστές πλέον όλες οι μπάρες στους σταθμούς

Μετρό - Ηλεκτρικός: Κλειστές πλέον όλες οι μπάρες στους σταθμούς Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Ολοκληρώθηκε, με τον σταθμό της «Βικτώρια», το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού (γραμμές 1,2 και 3).

Κατά την πρώτη ημέρα κλεισίματος των πυλών, χθες Δευτέρα, στη «Βικτώρια» καταγράφηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών, οι επικυρώσεις και τα έσοδα του ομίλου παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

Ενδεικτικά, τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM