Μεθυσμένος ιερέας δάγκωσε αστυνομικό

Μεθυσμένος ιερέας δάγκωσε αστυνομικό Facebook Twitter
1

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι ένας ιερέας, κατηγορούμενος για απειλή, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και σωματική βλάβη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό cretalive.gr, είχε εντοπιστεί από την αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα κεντρικού δρόμου του Ηρακλείου. 

Αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν κάποιος συγγενής του ιερέα κατέφτασε στο μέγαρο για να τον παραλάβει, μετά την βεβαίωση των παραβάσεων, ο κληρικός δάγκωσε έναν αστυνομικό και χτύπησε έναν ακόμη. 


Ο ιερωμένος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο.

Με πληροφορίες από Cretalive.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ελλάδα / Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι» - Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο εντολέας του αναγκάστηκε να πυροβολήσει προκειμένου να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχιφύλακα που ήταν παρών στη συμπλοκή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια