Μέλος εφορευτικής επιτροπής έκλεψε κινητό

Μέλος εφορευτικής επιτροπής έκλεψε κινητό Facebook Twitter
2

Μέλος εφορευτικής επιτροπής συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε το κινητό εκλογικής αντιπροσώπου σε εκλογικό τμήμα στην Κω.

Η αντιπρόσωπος κατήγγειλε την κλοπή και λίγο μετά η αστυνομία συνέλαβε μέλος της εφορευτικής επιτροπής περίπου 25-30 ετών ο οποίος είχε πάρει το κινητό και μάλιστα το είχε «πασάρει» στη σύντροφο του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια για τα περαιτέρω.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ξέρω τι θα πειράζει την αντιπρόσωπο πιο πολύ, οτι της βούτηξε το κινητό, ή ότι δε θα έρθει την επόμενη Κυριακή στις 3πλες εκλογές για εφορευτική!
Ενταξει,τα κριτηρια για το ποιοι επιλεγονται για τις εφορευτικες ειναι γνωστα .Οποιος "μας κατσει" !!!Αν ,βεβαια, γινει καποια συζητηση για το πως επιλεγονται οι"ενορκοι" στα δικαστηρια,εκει εχει να πεσει "το" γελιο !!