24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο της Γιαμαρέλου - Για τις δηλώσεις της για τον κορωνοϊό

Μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο της Γιαμαρέλου - Για τις δηλώσεις της για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο ιατρείο της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Παρέμβαση στο γραφείο της γνωστής λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου πραγματοποίησε χτες Σάββατο, ο Ρουβίκωνας, με αφορμή δηλώσεις της σχετικά με τον κορωνοϊό και την θεία κοινωνία.

Έξι μέλη της συλλογικότητας και συγκεκριμένα δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες, μπήκαν στο ιατρείο της κ. Γιαμαρέλλου, κάνοντας της παρατηρήσεις για τις δηλώσεις της περί θείας κοινωνίας και για υποδείξεις της προς τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια, όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο διάλογος μεταξύ των μελών του Ρουβίκωνα και της λοιμωξιολόγου καταγράφεται σε βίντεο που ανάρτησαν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε κείμενο τους εξηγούν τους λόγους της ενέργειας τους, επικαλούνται αντιεπιστημονική στάση της λοιμωξιολόγου, αναφέροντας εκτός των άλλων ότι «η κυρία "ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας" Ελένη Γιαμαρέλλου έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ».

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας «Είμαστε απέναντι σε όσους/ες θέλουν την κοινωνική βάση υπεύθυνη για όσα θα συμβούν και όσα συμβαίνουν. Είμαστε δίπλα σε όσους/ες έχουν ανάγκη».

Ελλάδα
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ